Filippa K stores in Brussels, Amsterdam, Rotterdam, Copenhagen and Stockholm..Filippa K myymälät Brysselissä, Amsterdamissa, Rotterdamissa, Kööpenhaminassa, Tukholmassa

....Woodnotes benches and other products were used at the stores of fashion brand Filippa K. Woodnotes and Filippa K share the same philosophy: the concepts of style, simplicity and quality. Filippa K apply these values to every detail of everything they do; the look and feel of their fashion, the design and ambience of stores, the direction of shows, the artistic photographs of their ads and the way in which they meet their customers. Design Aaro arkitektkontor AB  Photographer Marianne Aaro..Myymälät / Filippa K Woodnotesin penkkejä ja muita tuotteita on käytetty Filippa K:n muotiliikkeiden sisustuksissa. Woodnotes ja Filippa K jakavat saman filosofian: tyylikkyys, yksinkertaisuus ja laatu. Filippa K sisällyttää nämä arvot kaikkeen tekemiseensä: muotivaatteiden ulkonäkö ja tuntu, myymälöiden sisustus ja ilmapiiri, tuotteiden esillepano, taiteelliset tuotekuvat sekä tapa kohdata asiakas. Suunnittelu Aaro arkitektkontor AB Valokuvaaja Marianne Aaro....