“Sit like a prime ministers “- Northern Future Forum seminar 2014.."Istu kuten pääministerit" - NORTHERN FUTURE FORUM seminaari 2014

....Prime Minister Alexander Stubb invited the prime ministers of the Nordic countries, the Baltic states and the United Kingdom to discuss future trends in northern Europe at the Northern Future Forum seminar, which took place in Helsinki on 6-7 November, 2014. The seminar was held in the premises of the Startup Sauna business accelerator on Aalto University’s Otaniemi campus. Woodnotes k chairs designed by Harri Koskinen looked impressive in the fresh seminar presentation.

Photos Finnish Government..
Pääministeri Alexander Stubb kutsui Pohjoismaiden, Baltian maiden ja Yhdistyneen kuningaskunnan pääministerit keskustelemaan tulevaisuuden trendeistä Pohjois-Euroopassa Northern Future seminaariin, joka pidettiin Helsingissä 6.-7.11.2014. Seminaari toteutettiin Aalto-yliopiston yrityskiihdyttämön Startup Sauna -tiloissa Otaniemen kampuksella. Harri Koskisen Woodnotesille suunnittelemat k tuolit toimivat edustavasti lavaseminaarin raikkaassa esillepanossa.

Kuvat Valtioneuvoston viestintäosasto....