Ulla Koskinen

Ulla Koskinen

0.00
Add To Cart
....I strive for harmony rather than a particular style. ..Tavoittelen harmoniaa, en mitään tiettyä tyyliä. ....
— Ulla Koskinen

....Ulla Koskinen has designed taut, precise, straight-edged benches upholstered in Sand fabric for Woodnotes. The loungers My and Roo, which won the 2009 Interior Innovation Award in Cologne, are also her design. Koskinen is a creative force behind the Woodnotes Design Team.

In addition to Woodnotes, Koskinen has worked with the numerous Finnish companies including Artek, Durat, Kannustalo and Marimekko. In addition she works with private clients and smaller organizations.

Koskinen explains that she designs interiors to express individual character without relying on any specific signature style. She seeks the internal rhythm of a space, its full range of functions, from activity to relaxation.

Koskinen studied textile and clothing design at the University of Art and Design Helsinki. ..

Ulla Koskinen on suunnitellut Woodnotesille napakoita, säntillisiä  ja suorakulmaisia penkkejä, jotka on päällystetty Sand-verhoilukankaalla. Myös Interior Innovation Awardin Kölnissä vuonna 2009 voittaneet lepotuolit My ja Roo ovat Koskisen suunnittelemat. Koskinen on myös luova voima Woodnotesin designtiimin takana.
Woodnotesin ohella Ulla Koskinen on työskennellyt lukuisille suomalaisille yrityksille, muun muassa Artekille, Duratille, Kannustalolle ja Marimekolle. Lisäksi hän työskentelee yksityisasiakkaiden ja pienempien toimijoiden kanssa.

Koskinen kertoo suunnittelevansa yksilöllisiä sisustuksia tavoittelematta mitään tarkkaa tyylilajia. Hän etsii tilan sisäisen rytmin ja käyttötarkoituksen toiminnallisuudesta rentoutumiseen.

Koskinen on opiskellut Taideteollisessa korkeakoulussa tekstiili- ja vaatesuunnittelua. ....